Vox Studio studio videochat
sedinte foto profi personal eficient bonusuri progresive locatie centrala training profesional experienta bogata

Vox Studio Videochat

Vox Studio reprezinta un brand care doreste sa adune tot ce este mai bun din piata videochat-ului din Romania. Avem o experienta vasta, un sediu care se extinde pe zi ce trece, detinem aparatura de ultima generatie si beneficiem de serviciile unui personal pregatit, instruit sa ofere tot ce este mai bun modelelor noastre.

 

Zona de lucru din studioul nostru de videochat este placuta, luminoasa si spatioasa, perfecta pentru desfasurarea activitatii modelelor in propria intimitate. Fiecare model are la studio camera sa, pregatita de la inceput cu aparatura necesara (calculator, internet, camera web hd) precum si cu echipamentele ce dau un plus de valoare fiecarui model (lumini, cadre, zone).

Videochat in studio

Daca lucrezi de acasa, activitatea devine monotona. Este destul de monoton sa stai acasa si cand atat in momentele in care lucrezi cat si atunci cand esti in timpul liber. Poti sa fii deranjata de vizite neasteptate si astfel o sa ai probleme cu publicul. Si cand publicul scade, scade si salariul. Pe langa asta, de acasa nu poti sa lucrezi la nivelul de studio din toate punctele de vedere: vestimentatie, aranjare, zona de desfasurare, echipamente de lucru, internet.

Cel mai recomandat este sa practici activitatea de videochat la studioul nostru. La studio dispunem de garderoba personalizata cat si de personal ce se ocupa cu machiajul si vestimentatia fiecarui model.

 

Din prima zi de lucru la Vox Studio se va face un contract. Daca activitatea continua intr-un mod placut o sa primesti bonusuri lunare care duc pana la cateva sute de euro in plus. Si toata lumea e multumita. La studio ai totul aranjat, nu trebuie sa iti aranjezi tu camera sau locul de desfasurare, totul se aranjeaza dinainte. In fiecare zi.

Iti va face placere sa lucrezi in studioul nostru de videochat. Aici toata lumea respecta pe toata lumea, fiecare model are camera sa, astfel incat stresul care apare odata cu munca in grup dispare. Daca doresti mai multe detalii sau daca doresti sa te angajezi la studioul nostru ne poti contacta. Nu conteaza in localitate esti, mereu gasim o solutie care sa avantajeze atat modelele cat si pe noi.

Va aflati aici: VOX Studio > Despre VOX Studio si aflati informatii despre videochat.