videochat de acasa colaboreaza cu noi
economisesti timp lucrezi cand vrei intimitate maxima asistenta non stop site-uri de top training profesional

Videochat de acasa

Pentru a practica videochat de acasa nu conteaza orasul in care locuiesti, internetul ne ofera beneficiul contactului intre persoane aflate la mare distanta si este perfect pentru colaborarea noastra. Noi ne vom ocupa si de conturile pe site-urile pe care o sa activezi ca model.

Nu este nevoie sa te deplasezi in alte localitati, nu este necesar sa ai experienta vasta, nu ai nevoie de cunostinte tehnice, iti vom spune si arata noi absolut totul pentru o marire de potential care va aduce un venit mai mare facut din casa ta, la ce ore vrei tu si in functie de cum vrei tu.

 

Poti lucra dimineata, dupa-amiaza sau seara. TU alegi. Iti modelezi programul de lucru dupa bunul plac. Colaborarea cu studioul nostru nu-ti creaza vreo obligatie, poti sa renunti oricand.

Conditii videochat de acasa

Avantajele oferite de un job in videochat sunt multe, printre ele numarandu-se si posibilitatea de a lucra de acasa. Conditiile sunt stricte: minim 18 ani, un laptop sau calculator, o camera web buna (de preferat hd), o conexiune la internet de calitate in locuinta in care practici job-ul si o camera sau un colt de camera care sa fie bine aranjat si iluminat.

 

Daca indeplinesti aceste cerinte si doresti sa te angajezi, e perfect! Daca nu ai aparatura sau conditiile optime pentru desfasurare, studioul nostru te poate ajuta in cumpararea si amenajarea locului unde o sa desfasurezi actiunea. Putem colabora cu succes oricand. Te vom ajuta sa lucrezi de acasa, in intimitatea camerei tale, fara nevoia de a te deplasa la studioul nostru, evitand eventualele cheltuieli cu transportul dar si a timpului tau.

Colaborare si dialog

Prin dialog regulat cu modelele si stabilirea conditiilor de colaborare sunt evitate toate neintelegerile. Sistemul de calculare a veniturilor este foarte strict, de aceea iti poti verifica in orice moment castigurile. Oferim maxima seriozitate a joburilor pe care le coordonam.

Poti lucra cat vrei, de unde vrei si cum vrei. Dorim sa oferim cele ma bune conditii modelelor noastre pentru o performanta ce exceleaza in fiecare zi.

 

Timpul e pretios. Noi contribuim cu tot ceea ce tine de noi pentru succesul tau: promovare, training, suport tehnic non-stop, toate acestea pentru a te desfasura asa cum doresti.

Putem sa oferim si sedinte foto, training-uri la studioul nostru sau sedinte de instructaj pentru o mai buna desfasurare. Oferim contract pentru fiecare model, contract ce demonstreaza iar ca job-ul este total legal.

Colaboreaza cu noi si iti promitem ca nu o sa regreti. Nu ezita sa ne anunti daca ai vreo nelamurire sau vreo intrebare. Ne poti contacta oricand pentru angajare.

Va aflati aici: VOX Studio > Videochat de acasa si aflati informatii despre videochat.