Te-ai saturat La noi vei avea
sa muncesti din greu sa executi ordine sa astepti avansarea un job placut conditii de lux castiguri mari

Alege un job in videochat

Videochat-ul nu este un job pentru oricine, insa reprezinta un loc de munca legal din care poti face o multime de bani fara prea mult efort. Daca frumusetea, inteligenta si imaginatia sunt punctele tale forte, ai job-ul asigurat in cazul in care aplici pentru angajare ca model de videochat in studioul nostru.

 

Poti lucra ca angajat la videochat de la studio sau de acasa, insa rezultatele acestei activitati practicate de acasa nu vor fi niciodata comparabile cu cele obtinute in urma angajarii la un studio de videochat, insa alegerea locului unde vrei practici acest job tine doar de tine.

Videochat pentru fete

Vox Studio angajeaza modele, cu sau fara experienta, pentru activitate in studio videochat. Castigurile pot varia intre 1000 si 4000 USD lunar. Platile se fac de 2 ori pe luna la cursul bnr din ziua de salariu.

Locatiile noastre sunt de lux si ultracentrale iar posturile de lucru in camere separate. Lucram cu cele mai promovate site-uri din industria videochat-ului.

Programul la Vox Studio Bucuresti este stabilit de comun acord cu modelele in functie de disponibilitatea lor si a posturilor de lucru.

Aparatura utilizata este noua si de ultima generatie, dispunem de camere video cu telecomanda si dispozitive de orientare a camerelor in diverse unghiuri pentru a arata fiecare model online exact ceea ce considera ca o avantajeaza iar pentru toate softurile folosite avem licente.

 

Nu mai sta pe ganduri si vino sa te angajezi ca model videochat.

Videochat de calitate

Daca doresti sa practici videochat-ul la un nivel profesional trebuie sa ai o cultura generala peste medie si sa stapanesti limba engleza la nivel conversational. Bineinteles ca videochat-ul la nivel profesional va atrage un public numeros public, si odata cu publicul vin mai multi bani. La videochat iti alegi zona de desfasurare, timpul, publicul, mai pe scurt: salariul. Nu este un job greu, este un job placut care aduce venituri mari fara prea mult efort fizic sau psihic. Cu cat te implici mai mult cu atat castigi mai bine. La job esti apreciata si respectata ca orice angajat, aici nu exista discriminare sau rasism.

Va aflati aici: VOX Studio > Angajari videochat si aflati informatii despre videochat.