Despre VOX Studio

Vox Studio Bucuresti isi desfasoara activitatea de videochat in deplina concordanta cu normele si prevederile legale in vigoare cu privire la legislatia muncii: punct de lucru declarat, contracte de colaborare declarate la fisc, contracte individuale de munca, licente pentru toate soft-urile folosite, plata taxelor si impozitelor catre stat.

La Vox Studio poti avea cele mai bune conditii de lucru, locatii impecabile, aparatura de ultima generatie, decoruri fara concurenta si suport tehnic oferit de personal cu experienta in domeniu, beneficiezi de intimitate, camerele de munca fiind individuale cu vestiar pentru fiecare model.

Nu acceptam sub nici o forma cereri de angajare din partea persoanelor care nu pot prezenta la angajare o dovada precum ca au implinit 18 ani (carte de identitate, permis de conducere sau pasaport).

Vox Studio Bucuresti colaboreaza exclusiv cu modele de care au implinit deja varsta de 18 ani.

Colaboram cu siteuri mari, experienta pe care am dobandit-o in timp ne asigura o relatie foarte buna cu acestea si rezultate pe masura. Preferam sa lucram cu marile site-uri deorece acestea au un imens potential financiar si trafic de buna calitate, concurenta ne stimuleaza iar experienta si modul de lucru fac diferenta intre noi si alte studiouri de videochat, astfel reusim sa avem rezultate de exceptie.

Cu o experienta reala de 5 ani in videochat suntem siguri ca iti oferim ceea ce este mai bun in domeniu, iar cu noi ai oportunitatea de a-ti dezvolta calitatile de model. Trainingul este oferit de persoane cu rezultate foarte bune ca modele in videochat. Vox Studio Bucuresti acorda bonusuri progresive modelelor colaboratoare in functie de realizarile acestora, precum si o multitudine de avantaje.

Toate locatiile noastre sunt ultracentrale, aranjate cu bun gust si foarte aproape de mijloace de transport in comun (Metrou si RATB).

Pe cand la altii e doar poveste la noi confidentialitatea chiar exista. Consulta fotografiile din galeria de prezentare a studioului de videochat pentru a te convinge si apoi contacteaza Vox Studio Videochat pentru mai multe informatii.